Blogger templates

Monday, July 8, 2013

Seyogia : Amal Hamsan

Assalamualaikum yallss....

Rajin ai nak buat review novel. Ini disebabkan android blh update blog secara on the go. So jgn sia siakan aplikasi nie okeyh!

Seyogia adalah hasil tulisan Amal Hamsan. Beliau punye gaya penulisan buatkan aku habis baca buku nie dlm sejam setengah gitu. Nampak tak betapa syoknye novel nie.

Seyogia nie cerita dia pasal sorang perempuan yg ada problem lepastu dia mengembara sana sini. Kat sini mana blh kasi tau semua cerita. Ai just bagi pendapat jewla kan. Buku nie best.

Sinopsis ikut kulit belakang:

Pertemuan mereka berdua tidak berdiri atas dasar kebetulan. Rasa yang terselit antara mereka berdua dengan seorang lagi manusia, berlainan. Walau permulaannya sama, namun yang hujungnya jelas tiada persamaan.

Cinya antara mereka tidak pernah bertemu muka. Cinta antara mereka terus terusan membuta. Cinta antara mereka hanya mengait rasa derita.

Previous buku Amal Hamsan ialah Heroin. Sebab buku tu aku tertarik nak baca buku nie plak. Tak sia sia beli Seyogia sbb aku dapat rasa aku jadi watak cerita tu. Kalau nak tahu cerita best nie. Silalah ke web online lejen press. Blh tekan link belah kanan dashboard blog aku. Silakan okeyh. Kalau yg duk kl blh gi kinokuniya klcc. Kedai borders dan mph ada gak jual. Nak tahu lebih lanjut gi tekan link website depa.

Sekian daripada aku. Sedang baca novel BABI ; P

1 comment: