Blogger templates

Thursday, February 25, 2016

Bersyukur

Hidup kita semua tak pernah sama.
Takdir dan rezeki pon berbeza beza.
So, konsep syukur perlulah dipegang kan?
Aku bukanlah alim mana.
Tapi bersyukur jewla dengan rezeki kita ada.
Kan?
Kau rezeki lebih pada anak, dia lebih pada harta, dia tu pulak lebih pada tubuh yang sihat.
Pastu lain orang lain ujian sama juga la dengan konsep rezeki.
Dan sama juga dengan konsep jodoh. Cepat atau lambat bukan dipinta okeyh?
Konsep anak jugak samaaaa. Nasib laaaa takde orang tanya iollsss. Pheuwww.
Dahla baru lepas anak meninggal. Dalam 5bulan++ la Jinan pergi tinggalkan aku.
Alhamdulillah sedih sedih pon still boleh terima la semua nie.
Rindu takyah cakap laaaa. Heee.
Buat masa nie takde sape tanye lagi soal bila nak ada baby?
Maybe takberani tanya sbb benda yang aku lalui nie dah cukup pedih kot. Kot la kan?

So just nak cakap tak kira ape benda jadi kita just bersyukur jewla ye.

Okeyh bai!